Klunke Voks klunke massage

Klunke Voks klunke massage. SO GOOD FOR YOUR BALLS!

Her kan du læse alt om Klunke Voks klunke massage. Vejen til et bedre og sundere liv. Nej, det er ikke for sjov! Og burde være en del af regeringens sundhedsplan, da denne behandling kan afhjælpe mange almene problemer, såsom stress, impotens, depression, for tidlig sædafgang mm.

Klunke Voks klunke massage er vejen til et bedre liv

Klunke Voks Klunke massage er en behandling, der udføres med den vitaminrige Klunke Voks (creme), som er lugtfri, fri for parabener og 100% økologisk. Det er simpelthen naturens eget produkt til mænd med følsom hud på pungen.

Klunke Voks Klunke massage er en kendt massage art af massage, der tager udgangspunkt i din aktuelle spændingsenergi og svulmelegemernes blodgennemstrømning øges til resten af kroppen, ligesom blodtilførslen i mellemkødet optimeres.

Klunke Voks-Klunke massage anvendes til behandling af den sarte hud af pungens område. Behandlingen er beroligende, styrker kroppens immunforsvar og har i mange tilfælde en healende virkning på problemer som impotens, for tidlig sædafgang, stress, depressioner og meget andet.

NB! En Klunke Voks Klunke massør tilbyder ikke seksuelle ydelser! En Klunke Voks Klunke massør tilbyder til gengæld en behandlig, som kan give dig et bedre og sundere liv!

Bestil din Klunke Voks klunke massage her.

Behandlingen udføres af Elizabeth som er vores officielle Klunke Voks klunke massør.

Klunke Voks klunke massage er lig et sundt liv

Klunke Voks klunke massage er godt for mange ting. Forklaringen ligger i at hele området omkring pungen i de fleste tilfælde har brug for at blive løsnet op, og blodgennemstrømningen optimeret. Og det medfører en lang række fordele for resten af kroppen også. Bl.a. har ca 97% oplevet at rejsningsproblemer er blevet løst og samtlige har oplevet en hårdere og længerevarende rejsning.

Hvad er Klunke Voks klunke massage?

Klunke Voks klunke massage er ikke bare SO GOOD FOR YOUR BALLS, men so good for hele din krop. Klunke Voks klunke massage øger ilt optagelsen i blodet og forbedre blodgennemstrømningen i kroppen, hvilket er væsentlige årsager til et sundt liv.

Hvorfor Klunke Voks klunke massage?

Fordi evnen til svulmelegemernes blodgennemstrømning øges, ligesom blodtilførslen i mellemkødet optimeres. Dette gavner hele kroppen og man får simpelthen et bedre og sundere liv. Klunke massage kan afhjælpe impotens, for tidlig sædafgang, stress, depression og meget andet.

Hvem har gavn af Klunke Voks klunke massage?

Det korte svar er alle. Men særligt efter operation i forbindelse med prostatacancer, traumer, depression eller Hjerte-karsygdomme, hvilket ofte giver dårligt blodomløb.
Blodsygdomme, sukkersyge, præstationsangst, stress eller længerevarende infektioner svækker blodomløbet, giver træthed og udfordrer dermed potensen. Men også folk med depressioner kan have gavn af en Klunke Voks Klunkemassage.

Hvor udføres Klunke Voks klunke massage?

Klunke Voks klunke massagen udføres i Ølsted lige ved Frederikssund af den officielle Klunke Voks klunke massør. (Har du ikke bil, så er der tilmed mulighed for afhentning ved Frederikssund station)
Massagens varighed er ca. en time og er SO GOOD FOR YOUR BALLS!

Billedet viser den officielle præsentation af Danmarks første Klunke Voks Klunke massør

Hvem udføre Klunke Voks klunke massage?

Klunke Voks klunke massagen udføres af massageterapeut Elisabeth fra ny-start.com den officielle Klunke Voks klunke massør.

Du kan booke din tid her (Vælg Asiatisk pung massage med Klunke Voks)

Læs mere her:

EB

FB

OPN