Gave til Ham | 6 Sjove Gave ideer til Ham 🎁 LIGE HER 🎁

Gave til Ham

Her får du en komplet guide til at vælge gave 🎁 til manden der har alt. Gave til Ham. Her får du svaret på et af livets store spørgsmål. Hvad er den perfekte gave til ham. Manden som har ALT?

Skal du finde den perfekte gave til ham, så skal du først finde ud af hvilken type mand, du skal købe gave til.

Gave til ham - 2 typer af mænd:

Der findes groft sagt kun to typer af mænd:

 1. Manden som allerede har et produkt fra klunkevoks.dk
 2. Manden som er løbet tør for sit yndlingsprodukt fra klunkevoks.dk

Her får du en beskrivelse af disse to typer af mænd, så du bedre kan skabe dig et overblik over hvilken type du er på jagt efter en gave til.

Manden som allerede har et produkt fra klunkevoks.dk

Ham som allerede har et produkt fra klunkevoks.dk, er ham som altid har overskud til andre mennesker. Han er smilende og rolig i sin fremtoning. Håret sider som det skal. Han har selvtillid i alt hvad han gør, og udviser overblik i enhver henseende.

Eksempel på en mand som allerede har fået et produkt fra klunkevoks.dk:

Billedet viser en lykkelig mand, som allerede har fået en gave fra klunkevoks.dk

Du kender ham. Han går ikke rundt og mukker, brokker sig aldrig over noget, og klør sig aldrig i skridtet. Han er ikke den type, som lugter fra de nedre regioner, men er altid velsoigneret og velduftende. Kort sagt så er han bare lykkelig.

Du sidder sikkert med en god følelse i kroppen lige nu, og tænker...oO(Fedt nok. Sådan en fyr er glad. Han ser godt ud. Det er nemt at finde en gave til sådan en starut) Men ak, ak, ak. Det er sgu ikke nemt, at finde en gave til en pisseirriterende glad fyr med sådan en udstråling. Han har jo alt i forvejen. Så en gave til ham, nej det er sgu ikke så nemt, så du kan tørre smilet af dit fjæs igen med det samme. Du er i problemer. Og du ved det! Du finder ALDRIG en gave til ham her, ALDRIG!!!

Men bare rolig. Vi er her for at hjælpe dig😉 Selv en mand som ham her, har vi selvfølgelig også taget højde for i denne guide om gave til ham.

Manden som er løbet tør for sit yndlingsprodukt fra klunkevoks.dk

Du har set ham før. Han er ødelagt. Hans liv er smadret. Partneren er skredet, huset er røget på tvang, og chefen har måttet tage den svære beslutning, at smide ham på porten efter mange års tro tjeneste. Du husker tilbage på ham tidligere. Han lignede ham på billedet ovenfor. Tøjet var altid nystrøget, og håret sad som det skulle. Du tænker, hvad skete der lige for ham?

Eksempel på ham som er løbet tør for sit yndlingsprodukt fra klunkevoks.dk:

Billedet viser manden som er løbet tør for sit yndlingsprodukt fra klunkevoks.dk

Du tænker chefen er et røvhul. (Her er link til et røvhul) Men han var nødt til det... skrev de lige HAN om en chef? Hvad med ligestilling?... ligestilling os i røven. Det er vores historie og ham her chefen, han er altså en mand. (Red; Læs: "Punktum") Nå, men tilbage til HAM chefen. Kunne han gøre andet end at fyre denne fyr? Nej, vel. Når først han begynder, at lade din frustration gå ud over alle andre i sine omgivelser, familie, venner kollegaer og chefer, så kommer der et tidspunkt, hvor nok er nok. Og det kom der så her for denne chef.

Du sidder nu og har ondt af denne fyr. Han har mistet alt, og nu skal du finde en gave til ham. Men ved du hvad? Det er sgu da nemt, tænker du. Ham her skal jo bare have noget, som kan gøre ham lidt glad igen. Men her må vi desværre skuffe dig. Du sidder lige nu i lort💩 til halsen. Problemet er, hvis du kommer til at vælge den forkerte gave til ham her, så er det slut. Som i helt slut!

Pas på med at vælge den forkerte gave til manden som er løbet tør for klunkevoks

Men bare rolig. Også her kan du trygt læne dig tilbage, og slappe helt af. Vi er her for at hjælpe dig, selv med ham her. Vi har selvfølgelig også den perfekte gave til ham.

Gave til ham. Det skal du passe på

Når man vælger gave til ham, kan man hurtigt komme galt afsted. Her er der tydelige beviser på hvad der kan ske hvis man tager forkerte beslutninger. Og det skal du helst undgå, når du vælger gave til ham.

Eksempel på forkerte beslutninger:

Når du har fundet ud af hvilken af de to typer, som tidligere beskrevet, som du skal finde den perfekte gave til er, så er du allerede kommet et godt stykke af vejen, og er på vej mod mål. Men du er der ikke helt endnu.

Gaven til den lykkelige mand skal ikke gøre ham mere lykkelig, der er en grænse for hvor lykkelig man kan være, så denne gave skal derimod gøre ham en anelse mere sur. (VIGTIGT! Man skal altid være en lille smule sur også!) Så du skal finde ud af hvad der kan irritere ham, eller ophidse ham.

Denne gave til ham gør den lykkelige mand en lille smule sur

Vi har fundet et par gode gaveideer til den lykkelige mand, som kan få ham på rette spor, og i balance, så han ikke altid går rundt, og er så fandens glad hele tiden:

 1. En tur i Ikea
 2. Et gavekort til indmeldelse i socialdemokratiet
 3. Et nej til herretur med vennerne
 4. Pynteting til boligen
 5. Livsstilsbøger
 6. Et los i kuglerne

Denne gave til ham får den ulykkelige mand i balance

En gave til den ulykkelige mand afhænger jo helt og aldeles af om du kan lide ham eller ej. Synes du allerede, at han er en idiot, så har du ham jo lige netop, hvor du ønsker, at have ham. Du kan ovenikøbet være med til lige, at slå det sidste søm i kisten med denne gave, hvis du f.eks giver ham et godt solidt reb,  et ladt håndvåben, eller et medlemskab af Brøndby IF's fanklub, eller en kombination af disse. Men det hører jo trods alt til sjældenhederne, at du vil direkte af med en person, som du er på jagt efter en god gave til, så her er et par bud på noget som kan rette lidt op på hans humør:

 • Og så er det her vi kommer med alt muligt lort, som han alligevel er røv-ligeglad med
 • Og mere af samme lort, som han stadigvæk ikke kan bruge til en skid

For hvis du nu husker lidt tilbage, så er der jo en simpel grund til, at han er i den sindstilstand, som han er: "Han er sgu da løbet tør for hans ynglings produkt fra klunkevoks.dk", så din vigtigste opgave er nu, at finde ud af hvilket produkt, som det drejer sig om.

Her er 6 gave ideer til ham fra klunkevoks.dk

Hvis du ikke ved hvad det er han er løbet tør for, og du ikke tør spørge ham, fordi du ikke ønsker, at røbe hvad det er du går og pønser på, så har du muligheden for at give ham mere end et produkt. Og det afhænger jo også af hvor nærig du er. Er du en rigtig gnier, som altid holder muldvarpen dybt nede i lommen, så den aldrig for set dagens lys, kan du jo slippe med en Klunke Voks. Den plejer du at kunne finde på tilbud til 119,- lige her.

Ellers har vi nedenfor 6 bud på gaver til ham, som han er løbet tør for, og som højst sandsynlig er skyld i hans nedtrykte sindstilstand:

 1. Klunke Shampoo til Hængeløg
 2. Klunke Voks by Dick Johnson
 3. Luksus Shaving Kit med Smokey Whiskey duft
 4. Intimbarberingssæt til Rigtige Mænd
 5. Ultimate Intimshaver til Mænd
 6. Tissemands Olie

 

Billedet viser Klunke Shampoo til Hængeløg

Gave til ham - Det er ikke bare gaven, men måden

Når du skal give gaven til ham som har alt, er det ikke nok med den rigtige gave. Det handler også om, hvordan du giver gaven til ham.

Dette skal du have med i dine overvejelser, når du giver den perfekte gave til ham:

 • En gave til ham skal gives med elegance
 • En gave til ham skal gives med hjertet
 • En gave til ham skal gives på rette tid
 • En gave til ham skal gives på rette sted
 • En gave til ham skal gives så andre ser hvorfor du er den bedste til at give gaver
 • En gave til ham må godt vise at du er fucking ligeglad med Janteloven. (Den må godt vise, at du er "The shit")
 • En gave til ham fra dig, er en gave, som er lidt bedre end andre gode gaver

Først og fremmest så er vi to enige om en ting:

Hvis du har læst alt det her lort i denne artikel, om bedste gave mig her og bedste gave mig der, lykkelige og ulykkelige mænd og deres pisse-gaver, så er det kun fordi du lige vil finde en gave, som er lidt bedre, end hvad alle de andre fjolser har tænkt sig at give i gave til ham. Simpelthen fordi du ER lidt bedre end andre til at finde gode gaver.

Og det er helt ok, at være bedre end andre mennesker til at finde en gave til ham.

Det er ikke dit problem, at du er så fandens god til at finde gaver. Og at andre måske ikke har de samme evner som dig. Sådan er det bare, og det må de andre bare acceptere.

Men tilbage til det med måden at give gaven til ham på. Og her er det nok nemmest, at beskrive hvordan du ikke skal gøre, for at gøre dig skarpere på hvordan du giver den.

Eksempler på dårlig timing, når du skal give gaven til ham:

 1. Din ven er pilot hos SAS, og du synes, det kunne være sjovt, at give ham en plastic håndgranat. Så er timing en meget væsentlig ting, for dette kan jo være en rigtig god gave til ham, men det er bare ikke så smart, at give ham den, når han er på arbejde.
 2. Ham du skal give en gave til, er politiker, og du synes, at det er en rigtig god ide, at give ham en løgnedetektor. For det kan jo være en rigtig god og sjov gave, men det er bare rigtig dårlig timing, at give ham den når han er på arbejde. Særligt hvis han skal til at forklare, hvor hans sms'er er blevet af, efter han har slået et helt lands mink bestand ihjel.
 3. En god flaske vin kan jo altid være en god gave til en mand, eller måske ikke altid. Er han lige kommet hjem fra 2 måneder på afvænning, så er det også bedre, at vente lidt til han er faldet i vandet igen alligevel.

Med andre ord så er timing vigtig i forhold til den gave du vælger. Og indrøm bare, at du tager gerne aftenens fokus væk fra den, som skal have gave. Du har ikke noget imod at alle de andre tilstedeværende mere husker din gave, og din gode timing at give gaven på, i stedet for den som fik gaven. Du har ikke noget imod, at blive aftenens midtpunkt, samtaleemne, og den som bliver husket for den gode gave. You are the shit! Og netop derfor gør du bare som følgende:

Sådan gør du, når du skal vælge gave til ham, BUM!

 1. Du vælger selvfølgelig gaven til ham fra klunkevoks.dk. Det kunne evt være den helt nye Klunke Shampoo til Hængeløg
 2. Du kommer 8-10 minutter for sent i forhold til aftalte tidspunkt. (Det er vigtigt at de andre ved, at du kommer, når det passer dig)
 3. Du laver en entré, så alle ved at nu er du kommet. Dette kan ske på mange måder. En stor bordbombe fyldt med konfetti virker hver gang. Den kan man lige have i lommen, og er nem at tænde. 10 sekunder efter så ved alle i hvert fald, at nu er du kommet.
 4. Du går målrettet hen mod gave modtageren. Er der ældre mennesker til stede, er det god stil lige at give et diskret skulderskub til en af dem. Men pas på. Det skal ikke være så hårdt, at de flyver ind i nærmeste potteplante, men bare lige, så du laver en markering om, at du er lidt vigtigere end dem.
 5. Når du når hen til ham som skal have gaven, skubber du lige de nærmeste væk, så der er plads til dig og ham. Du er trods alt den vigtigste gæst her. Dette kan suppleres med sætningen. "Giv plads, tak!"
 6. Efter et par indøvet håndtegn med gave modtageren, holder du lige gaven op i luften med begge hænder, og viser den til alle. Du skal være sikker på at ALLE ser den.
 7. Du siger så med en anelse højere stemme end nødvendigt, mens du lige kigger rundt i rummet, og tilbage til gave modtageren; "Ja, denne her gave kan jo nok ikke vente. Den er nok nødt til at blive pakket ud med det samme"
Tro os her på klunkevoks.dk. Den virker hver gang, og du vil aldrig blive glemt for denne gave til ham.

  Og så skulle den røv være barberet!