Klunkevoks.dk og Dick Johnson giver FRI FRAGT ved køb over 400 kr

Klunke Shampoo Til Hængeløg

Klunke Shampoo Til Hængeløg

Klunke Shampoo Til Hængeløg er en eminent gaveide til manden som har alt... også lange løg. Denne shampoo kan bruges til stortset alle former for klunker: Hænge løg, elevator klunker, mikrofonhårs klunker, bedstefars rosiner, glatbarberede løgposer og i alle farver, så har du røde løg grundet at du har fået en fodbold lige i nosserne, så kan du sagtens bruge Klunke Shampoo Til Hængeløg, men du skal bare være lidt varsom... men det skal man jo nok altid, når det handler om mandens ædlere dele.

Hvad er Klunke Shampoo Til Hængeløg?

Klunke Shampoo Til Hængeløg er en Klunke Shampoo som er fremstillet til at rense mandens ædlere dele omkring pungen. Efter vask med Klunke Shampoo Til Hængeløg vil du opleve en blød og lækker løgpose... lige til at spise.

Hvem kan bruge Klunke Shampoo Til Hængeløg?

Klunke Shampoo Til Hængeløg bør kun bruges af manden som har deciderede hængeløg, altså ikke ham med vækgemte spændstige nosser. Klunke Shampoo Til Hængeløg er mere til ham der har rigtigt brug for lidt ekstra klunketreatment!

På lager
119,00 DKK

Bestil før kl. 14:00. Og vi sender samme hverdag.

Sikker online betaling.

Dag til dag levering på hverdage ved bestilling inden kl. 14:00.

Pakker leveres i diskret emballage.

14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

Klunke Shampoo Til Hængeløg er en pisse gul shampoo specielt fremstillet til at vaske de mandlige klunker. Så har du eller kender du en med møgbeskidte, svedende, hængeposer af et klokkeværk, så er denne Klunke Shampoo Til Hængeløg lige sagen. Den oplagte gaveide til manden som har alt også lange løg! Indeholder 350 ml pisse gul shampoo.

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse 350 ml
Farve Pisse gul

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Klunke Voks by Dick Johnson

Klunke Voks by Dick Johnson

Pris: 129,00 DKK

Special Price 119,00 DKK

Anal Shampoo

Anal Shampoo

99,00 DKK