Klunkevoks.dk og Dick Johnson giver FRI FRAGT ved køb over 400 kr

Salg

Officielt Bryst Politi Skilt

Officielt Bryst Politi Skilt

Officielt Bryst Politi Skilt er til brug for det officielle bryst inspektor korps indenfor bryst politiet. Og bør bæres ved særlige lejligheder, når der er ekstra stort behov for at holde øje med at alt er som det skal være.

Hvem må bruge dette Officielt Bryst Politi Skilt?

Officielt Bryst Politi Skilt må kun bæres af personer, som har gennemgået en uddannelse indenfor bryst inspektion, eller som har særlig stor interesse for bryster i alle størrelser og former. NB! Officiel Boob Inspector Skiltet bør altid bæres synligt.

Hvordan bruger man dette Officielt Bryst Politi Skilt?

Officielt Bryst Politi Skiltet fremvises, hvis der er et sæt bryster som virker mistænkelige på den ene eller anden måde. (Det er strengt forbudt at røre uden tilladelse) Og herefter påbegyndes inspektionen. Start altid med den visuelle inspektion først.

På lager

Pris: 89,00 DKK

Special Price 9,00 DKK

Bestil før kl. 14:00. Og vi sender samme hverdag.

Sikker online betaling.

Dag til dag levering på hverdage ved bestilling inden kl. 14:00.

Pakker leveres i diskret emballage.

14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

Officielt Bryst Politi Skilt er "politiskiltet", som giver tilladelse til at inspicere bryster. Så er du inden for bryst-politiet og er dit skilt blevet væk, så kan du her erhverve dig et nyt lige her.

NB! der findes kun en type Officielt Bryst Politi Skilt, og det gælder til alle størelser af bryster, både store som små bryster, korte som lange bryster, brede som smalle bryster, ægte som uægte bryster og selv faste som hængebryster. Så du skal altså ikke købe et specielt bryst politi skilt, selvom du kun inspicere store bryster.

Yderligere information

Yderligere information

Materiale Officielt materiale
Tæthed Vandtæt gave ide

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Klunke Shampoo Til Hængeløg

Klunke Shampoo Til Hængeløg

Pris: 119,00 DKK

Special Price 79,00 DKK